Hvor er skrotet og hva gjør du med det?

Skrot kan være den gamle lampen moren din har hatt fra 70`tallet som du aldri har skjønte hvorfor hun har tatt vare på. Å se skatter i skrot kan være vanskelig fordi helheten ikke bestandig er like lett å se. Den gamle lampen kan man for eksempel trekke om lampeskjermen i et stoff som kan passe inn i ditt rom. I prinsippet kan det være enkelt å forvandle skrot til skatter, men i praksis kan det være et ork å begynne på disse prosjektene.

Du kan finne skrotet på loppemarked, på dynga eller i huset til en kjær bestemor. Trikset er å finne ut hvilke farger liker jeg? Hvilke farger passer egentlig sammen.

 Lampen på header`n er etter fra "skrotet" til mamma. Jeg har bestandig syntes denne var så utrolig stygg, men nå har jeg fått øynene opp for at den stygge lampen faktisk kan være fin. Det handler om å sette den i riktig setting. Ett tips til å lære mange nyttige triks er en bok som heter "fra skrot til skatter". Denne boken er en inspirasjon til bloggnavnet mitt forresten.

Boken finner du på denne linken: http://www.hobbyklubben.no/800/800.asp?ArticleId=17861&typ=normal 

Her er det mange morsomme triks, alt fra å forvandle en traus gammel puff inn til stilig moderne pelspuff, men man kan også lage en lampe ut av plastikkglass fra firsprice. Ikke alt i denne boken syntes jeg er like fint, men inspirerende:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits