Oppslagstavle.

Har vært å sett i interiørbutikker at de har oppslagstavler. De kan brukes til så mangt, alt fra familebilder, bilder fra ferie, regninger du skal betale, huskelapp og mye mye mer:) Man kan bruke samme konseptet på oppslagstavlen som ved sengegavlen. Oppslagstavlen jeg har laget brukte jeg et gammelt lerret og trekte det om. Stoffet er igjen kjøpt på stoff og stil. De har et bredt sortiment av produkter til en hver smak (ligger litt utenfor Drammen) :) Under lerrretet har jeg brukt vatt, dette er for å gjøre overflaten mykere. Deretter trekte jeg den om med et stripete stoff. Som nevnt tidligere er det svært viktig å begynne på midten slik printet blir rett. Til slutt festet jeg silkebånd på kryss og tvers, men fant ut at det kan være smartere å bruke et bånd av strikk, da vil bildene sitte. Et tips er da å velge en strikk, som gjør at bildene sitter uten å feste de med en knappenål eller binders.

Fargevalg: I leiligheten min har jeg valgt duse farger. Kjedelig med hvite vegger, men det gjør det lettere å kombinere og bytte ut interiøret. Fargene for tiden er beige, grått, lilla, hvit og rosa. Liker det "gammel romantiske" preget:). Derfor valgte jeg striper som kan bryte med sofaputene med roseprint.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits