Sauefell.

Sydd sammen to feller.Slik ble resultatet :)
Gikk ikke ann å trekke om den gamle stolen, derfor sydde jeg en fell istede for å dekke det gamle stoffet.

 

Slik gjør du:

Først må du finne to feller som er omtrent like. Deretter tar du den største siden nederst på fellen og klipper av slik at den blir rett på begge sider. Når du skal sy fellene sammen må du ha en spesiell tråd som er slitesterk(husker ikke helt hva den heter) og du må bruke en skinnål som er skarp og som kan trenge gjennom et tykt materiale. Dette kan du få på panduro eller lignende butikker.

Jeg har kjøpt sauefellene på roarpels i sandvika. De kostet bare 300,- men det er fordi de har en fabrikk feil, nemmelig at på baksiden har de en sømm som ikke skal være på baksiden av fellen. Når de bare skal ligge til pynt syntes jeg ikke det er nødvendig å ha en dyr fell.

Senere har jeg lyst til å lage en sauefell med print på, du kan lage sengetepper eller lignende, men dette er et STORT prosjekt!.

  er et eksempel på et slikt sengeteppe. Jeg ville ikke valgt disse fargene med mindre jeg skulle hatt det på en hytte. Bildet er hentet bra www.roarpels.no


Dette er et slikt teppe jeg har lyst til å lage, men det krever planlegging, materialer, teknikk og tid. Man bruker et slags stempel. Det finnes forskjellige typer, fra print til norske dyr som elg, rådyr, hare og mye mer.Én kommentar

Ine

05.10.2011 kl.21:28

Smart!:D Det ble jo kjempe fint:)

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits