Jobb på Home and Cottage.

 

Helt siden Home and Cottage åpnet på Gulskogensentret ifjord har jeg hatt et ønske om å jobbe der. Det er en svært populær interiør butikk, med mange godbiter til hjemme ditt:) Tilfeldigvis skrev jeg et innlegg på facebook siden deres om de hadde noen stillinger i Oslo/Drammens området, og da poppet det opp at butikksjefen på Gulskogen hadde sett innlegget mitt! :) Da var jeg på intervju, så fikk jeg jobben.

Jeg har jobbet på et eldrehjem i 3 år nå og det har vært en opplevelse og sitter igjen med mange gode minner derfra:) Etter at jeg sluttet på sykepleien våren 2011, og begynte på Markedsføring på markedshøyskolen. Etter dette har jeg ønsket meg en jobb som er mer relatert til studiene, og det fikk jeg! :) Har ikke så mye erfaring innenfor salg, så derfor er jeg storfornøyd med at jeg har fått meg en ny jobb. I tillegg passer butikken mine interesser helt perfekt.

 

Her er noen bilder av interiøret og stilen til Home and Cottage. Ta dere en tur innom folkens! Nå har Home and cottage også kommet med bok!  Finnes i H&C butikkene. Løp og kjøp:)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits