Nye godsaker i heimen.Denne lille godsaken er fra In house. Syntes disse industri lampene kan passe inn i de fleste stilarter, selv om jeg ikke har den typiske indutri stilen med murstein, laftet plank og lignende er den på en måte ganske anonym, men likevel kan gi ett blikkfang i heimen.

 Endelig!!! Nå har jeg kjøpt drømme bordet til sofaen min. Har ønsket meg dette bordet i omtrent 2 år. Bordet er laget av resirkulert tre, brukte planker noe som gjør at alle bordene har et unikt og forskjellig utseende. Jeg skal hente det i løpet av uken, GLEDER MEG!Hva syntes du??  Laster opp bildet av bordet så fort som mulig, men nå er det på tide å bytte ut putene jeg sydde i høst. Noen som har lyst til å kjøpe de? Si ifra, så kan jeg legge ut bildet av de:)

 

Bildet er hentet fra living.no. 

3 kommentarer

Karoline O.F

09.01.2012 kl.21:52

Så kul lampe!! :) Og det bordet er døds kult! Kine har sånn, bare i spisebord og de er knall tøffe! Da blir det fint hos deg :)

Rebekka

09.01.2012 kl.22:26

Takk:) Ja, gleder meg virkelig til å få det! :D

Tekla

14.01.2012 kl.00:34

hvor har du kjøpt bordet? det var kjempefint! :D

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits