Hjemmelaga knekkebrød.

Kom nettopp hjem fra skolen, satt på ovnen og slang sammen en god blanding av diverse kornsorter. Husker ikke helt målene på knekkebrødene i hodet,  men ta en dæsj sesam og linfrø, solsikkefrø, havrekorn, sammalt hvete og en klype salt og selvfølgelig vann. Sist jeg lagde knekkebrød ble deigen for tykk, så nå lager jeg de slik at det er lett å røre, men også lett og smøre ut på bakepapir. 175 grader i ovnen i omtrent 1-2 timer.

Knekkebrødene er best når de blir mørk gyldene! Naamnam.





 




Forresten, dette er en kjempe fin gave til venniner, svigermor, mor, søster +++. Pakk de inn i en selofanpose! Woala:) 

2 kommentarer

MAriGUbb

10.01.2012 kl.21:11

Flinkis :) Det ser godt ut!

Rebekka

11.01.2012 kl.22:42

Ja, det er en finflott frokost veit jeg:)

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits