Mat og interiør?

Denne bloggen skal hovedsaklig handle om interiør, oppussing og tips/ideer. Siden det er vinter, så er det lite loppemarkeder og den slags. Noe jeg også er veldig gla i er å lage mat, særlig hjemme laget mat fra bunn. Hva syntes dere om å kombinere bloggen ved å skrive om mat og interiør?

Jeg er veldig dårlig på å følge oppskrifter, med dette mener jeg at å følge dl, g og ml er ikke helt min greie. Istede blir det en klype her og en klype der, så smaker jeg til slutt. Det skal sies at det ikke alltid går så veldig bra, men noen ganger er jeg heldig og treffer!

Min spesialitet er hjemmelaget lasagne! mmm elsker det. Ikke noe lavkarbo diett for de som ønsker det. Eneste som er ulempen med å være glad i å lage mat er at jeg tyr til de tradisjonelle rettene som ofte inneholder karbohydrater! Ønske karbohydrater var som å spise selleristenger, erter, bønner +++. Da hadde alt vært så mye enklere. Problemet er vel ofte ikke karbohydratene, men at vi ofte spiser for mye. Da er det bare å begrense inntaket, men det kan jo være ett problem.

Har hørt at det kan være ett triks å ta en mindre tallerken, da ser det ut som at du har mere mat enn det som faktisk er realiteten. Vi spiser med øynene folkens! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits