Kaffemaskin?

Jeg har lenge ønsket meg en kaffemaskin. Det finnes uttallige av disse på markedet, men for meg er det viktig at de har en god kaffesmak, design, pris og størrelse. Veldig mange av maskinene er store og kaprer nesten hele kjøkkenbenken.

Var innom Lefdal igår og spurte om prisen på Nespresso maskinen(offwhite). Denne er smal og tar ikke så stor plass, samtidig som prisen er akseptabel. Om du handler denne innen lørdag så får du 400 i RABATT!! du kan velge å få tilbake 400,- i kontant eller om du vil ha disse i kaffe kapsler.

Min avgjørelse er tatt! Sjekk ut bilde nedenfor, er den ikke fiiin :)? koster rundt 1300 i butikk og  trekk ifra 400,-

 Så på God Morgen Norge igår, om du har kaffetrakter eller kaffemaskin, er det viktig å rense den. Du får kjøpt pulver i matbutikken. Renser du den ikke så kan dette sette en forferdelig smak på kaffen din. Det er tre pulverposer i en pakke til under 50lappen. Kaffemaskiner skal renses ca en gang i mnd, mens kaffetraktere skal renses ca hver 14 dag. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits