Kveldens inspirasjon.

Jeg skal på loppemarked til helgen. Det må sies at det er veldig uvanlig å arangere loppemarked på vinteren, men samme for meg bare jeg får noen bra kupp!!

Min inspirasjon dukket opp da jeg søkte på hjemmelagde bord på google bilder, her så jeg ett bord som var laget av knuste mosaic biter. Tenkte å se etter et bord på loppisen som jeg kan bruke til dette eksprimentet:)

 

Bildene er hentet fra google.

 

 

 


 

  

Vil derfor tipse dere om denne damen nedenfor som har mange tips da det kommer til selve utformingen av mosaic kunsten. Dette kan gjøres av hvem som helst! Selv den som ser på seg selv som "ikke kreativ". 

Finn frem steiner, finn gamle porselens tallerkener på loppis, eller annet materialet du syntes kunne passet DIN stil! Meeen mosaic fliser vil egne seg best som bordplate ( pass opp for skarpe kanter)

Lag gjerne ett mønster som du vil følge, hva med ett bilde av Homer i stua? 

Ta det trenger selvfølgelig ikke være ett bord, som illustrert i videoen nedenfor kan det være blomstervaser du vil piffe opp, ett gammelt serveringsfat, speil etc. Se om du har noe du er lei av og gi tingen en ny personlighet!

Denne aktiviteten er jo super med tanke på langtidsvarselet om -20, vind og overskyet vær:)

 

Enjoy!! Og se alle videoene om du er interressert, da får du svar på fremgangsmåten. 


http://www.youtube.com/watch?v=IWDR9vRMqTQ&feature=BFa&list=PLCFEAF3AE86160713&lf=plpp_video
Én kommentar

Tina

31.01.2012 kl.23:32

Utrulig mykje stilig ein kan lage sjølv =)

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits