Forandring fryder?

Nå har jeg fått nok av shabby chick, på tide å få inn noe nytt. Problemet er at jeg ikke har satt meg ned å tenkt over hva jeg har fra før, men kjøpt ting som jeg syntes er fine. Problemet kan være at man får så mange stilinntrykk at man ikke riktig vet hvilken stil man skal "holde med". Først og fremst må jeg kartlegge hva jeg har og legge en plan.

Hva har jeg?

- Stilen min er nå preget av kaos!, mitt utgangspunkt til være de hvite veggene og det nøytrale kjøkkenet. Siden jeg har kjøpt mitt Toscane bord som jeg er veldig fornøyd med, må jeg tilpasse stilen til min etter dette.

- Stort bord og ett fargerikt teppe.

- Nøytral sofa.

- Eikegulv.

- Sengegavl.

- Grått skap på soverommet.

- Lyse vegger.

- Hvitt kjøkken.

- Lyst bad.

 

Planen videre:

- Først og fremst vil jeg se over hva jeg trenger og ikke trenger. Det blir ofte til at en bare kjøper og ikke rydder bort de gamle tingene. GJØR DET, det kan skape en større helhet i rommet, samt gi ett klarere stilpreg.

- Siden bordet er veldig stort til studen tar det mye "oppmerksomhet". Derfor er det viktig at rommet får nøytrale linjer og farger slik at stua ikke ser mindre utt enn det den er.

- Vurderer å selge sengegavlen min, hmmm?

 

   Er ikke rart man blir forvirret med så mange flotte stilarter? Hvordan skal man velge? Mitt utgangspunt blir i hvertfall nøytralt slik at jeg har mulighet til å gjøre små endringer som gir forskjellig resultat.

 oppgraderingene av leiligheten min kommer etterhvert, nå må jeg prøve å få litt system i alt rotet:)

 2 kommentarer

Mona Nilsen

19.02.2012 kl.18:11

Så fin blogg du har, likte mye av det jeg så. Liker loppis handlingen din.

Rebekka

20.02.2012 kl.09:35

Takk, Mona:)

Skriv en ny kommentar

skrotogskatter

skrotogskatter

22, Modum

Mitt navn er Rebekka og er 21 år gammel. For tiden studerer jeg sykepleie ved Hibu-Drammen. Formålet med denne bloggen er å inspirere og skrive om min interesse innenfor interiør.

Kategorier

Arkiv

hits